Який же градусник для дітей краще

Дата публикации: 13.12.2018
Дата обновления: 06.04.2023
Содержание:

Вимірювання температури тіла - це один з найважливіших діагностичних заходів, які проводяться практично при будь-яких захворюваннях, особливо, якщо мова йде про малюка. Щоб правильно придбати прилад для вимірювання температури - градусник, потрібно відповісти на наступні питання:

 

Види градусників

Щоб розібратися, який градусник краще для вимірювання температури тіла для дітей, потрібно розглянути існуючі різновиди вимірювачів:

- Ртутний термометр - це точний вимірювальний прилад, який має один істотний недолік - наявність рідкої ртуті, пар якої отруйний;
- Електронний градусник, в якому свідчення електронного датчика переводяться в цифровий вираз і виводяться на монітор;
- Інфрачервоні безконтактні термометри, що визначають температуру тіла без дотику до нього - за кількістю поглиненої енергії, показник якої перекладається в градуси і виводиться на табло термометра.

 

Термометр цифровий Dr. Frei Т-20 Переваги електронного термометра

Який краще градусник для дітей купити, можна прочитати на сайті Med-magazin.ua, де представлені докладні характеристики термометрів, а також інформаційні статті. Виходячи з численних відгуків користувачів про використання різних типів і моделей вимірювальних пристроїв, можна сказати, що кращий дитячий градусник - це електронна або інфрачервона модель.

Перевагами електронних термометрів є:

- вимірює температуру за 1-2 хвилини;
- Наявність пам'яті дозволяє батькам порівнювати попередні і поточні показники, щоб оцінити ефективність прийнятого препарату;
- Термометр з гнучким наконечником дозволяє легко виміряти ректальну температуру, без побоювань пошкодити слизову прямої кишки;
- Звуковий сигнал не дасть батькам забути про те, що дитині поставили термометр;
- Підсвічування електронного табло дозволяє легко виміряти температуру в нічний час.

 

Переваги ІК-термометра

Вирішуючи, який градусник для дітей найкращий, потрібно розглянути інфрачервону модель. Це найзручніший вимірювач, який дозволяє виміряти температуру на відстані, не торкаючись до тіла дитини. У нічний час можна спокійно проводити вимірювання, не боячись потривожити малюка.

 

Як вибрати

Вибираючи термометр, можна дізнатися, які градусники краще для дітей за відгуками, розташованим на сайті інтернет-магазину.



Коментарі до статті
Популярні товари
Супер ціна
Рекомендуємо
-20%
Термометр LONGEVITA MT- 4320


Вам також може бути цікаво

Чому бреше електронний градусник
Чому бреше електронний градусник
Від термометра завжди необхідна висока точність показників, електронні не є винятком. Ми часто чуємо від оточуючих, що електронні моделі брешуть і їх показники значно відрізняються від показників звичайних ртутних, або безртутних градусників. Щоб дізнатися, чому їх показники різні варто розглянути як правильно ними користуватися і які температурні показники є нормою в залежності від місця вимірювання.
13.12.2018
Детальніше
Як відкалібрувати інфрачервоний термометр?
Як відкалібрувати інфрачервоний термометр?
Інфрачервоний термометр зручний пристрій для віддаленого вимірювання температури тіла людини і температури різних поверхонь (води, їжі, землі і т.д.). Наявність інфрачервоного термометра в домашніх умовах сприяє швидкому і дбайливому визначенню температури у дітей, дорослих людей, важкохворих та людей похилого віку. Щоб пристрій якісно і точно фіксував температуру, рекомендується розуміти, як відкалібрувати інфрачервоний термометр.
23.04.2020
Детальніше
3 причини відмовитися від ртутного градусника
3 причини відмовитися від ртутного градусника
Ртутні термометри відходять у минуле, а їм на зміну приходять сучасні пристрої. Причин для такої зміни чимало - в першу чергу Світової Організації Охорони здоров'я турбує безпека користувачів, яку не можуть забезпечити ртутні прилади. Але це не єдиний привід відмовитися від застарілого способу вимірювання температури.
18.02.2020
Детальніше
Що робити, якщо розбився ртутний термометр?
Що робити, якщо розбився ртутний термометр?
Ртутний градусник - вимірювальний прилад, який фахівці рекомендують замінити на сучаснішу модель електронних термометрів. Одна з причин - небезпека ртутних градусників. Їх тонкий скляний корпус легко пошкодити. Велику небезпеку, коли розбився термометр, викликає ртуть і випаровування рідкого металу, що викликають отруєння в будь-якому живому організмі.
23.04.2020
Детальніше
Розгорнути