ТОП - 5 моделей пульсометрів

Дата публикации: 22.07.2016
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:
Пульсометр - монітор серцевого ритму, необхідна річ для спортсменів і помічник для початківців. Контролюється частота серцевих скорочень і, в залежності від показань, правильно розподіляти тренувальні навантаження, щоб досягти максимальної ефективності, і не нашкодити організму. Пульсометри знайшли застосування не тільки серед професіоналів. Прилади застосовують при тривалій ходьбі, на кардиотренировках, для спостереження за пульсом після хвороб. Важливо правильно вибрати пульсометр - який краще.  
Основні критерії, за якими користувачі і експерти виділили ТОП кращих моделей: точність, зручність, співвідношення ціна / якість, надійність, довговічність, сервісне обслуговування.  

У ТОП 5 увійшли:

• Beurer PM 70;  
• MiO Alpha 2;
• Sigma Sport Blue PC 3.11;
• Sigma Sport Gray PC 15.11;
• Beurer AS 80.

Модель PM 70 Beurer

Пульсометр Beurer PM 70 забезпечує безперервну цифрову передачу даних, вимірює пульс з достовірністю ЕКГ. Модель відображає середні показники частоти серцебиття, визначає витрата енергії, спалювання жиру, прораховує обмін речовин основний / активний. Він дозволяє отримати інформацію про максимальну ЧСС і найбільшому обсязі вдихуваного кисню. Виходячи з індивідуальних параметрів, прилад автоматично пропонує зони тренувань, подає сигнали при виході за їх межі. Пульсометр дозволяє пройти тест, що виявляє фізичний стан організму. Показання можна передати на ПК, щоб проаналізувати результати за допомогою спеціальної програми. Водонепроникність – до 30 м.  

Корисні доповнення:

- Показує час, дату, секунди;
- Функція будильник;
- Сумісність з Speedbox крокоміром;
- Кольоровий світлодіод ЧСС для різних зон;
- Лічильник часу по окремим колам (до 50).
Модель Alpha 2 MiO
Пульсометр MiO Alpha 2 з електрооптичнихвластивостям датчиком визначає серцевий ритм і передає дані на iPhone, Android, iPad і iPod через Bluetooth. Лабораторні випробування підтвердили, що навіть при серйозних навантаженнях, технологія Optical Heart Rate на 99% дає достовірні дані. Пульс зчитується з зап'ястя, без допомоги нагрудного ременя і датчика. Можна вибирати зону інтенсивності ЧСС, позначену LED-індикаторами. У приладі передбачені спідометр і акселерометр. Підраховуються спалені калорії, і вимірюється дистанція. Пам'ять зберігає дані 25 годин тренувань. Годинники водонепроникні – були протестовані на глибині 30 м.
Модель PC 3.11 Sigma Sport Blue
Пульсометр Sigma Sport PC 3.11 стильна модель початкового рівня з ЕКГ-точністю і режимом годин, еластичним ременем і нагрудним передавачем аналогового типу. Секундомір показує до десятих часток секунд.
Можна використовувати без нагрудного ременя – відображаються годинник. Управління здійснюється однією кнопкою на лицьовій панелі приладу. Великий двухстрочний екран з чіткими цифрами. Пульсометр придатний для плавання, при цьому немає необхідності натискати кнопку управління.   Водонепроникність 30 м, тиск води не більше 3 атм.
Модель PC 15.11 Sigma Sport Gray
Пульсометр Sigma Sport PC 15.11 – водонепроникна конструкція з міцним корпусом і великим дисплеєм. Прилад відображає пульс в момент вимірювання, а також його середнє і максимальне значення. Задається діапазон ЧСС – верхня і нижня межі. На екрані показані дані про час тренування і інформація про періоди поза тренувальних зон. Якщо пульс виходить за їх межі (нижню або верхню межу) з'являється звуковий та візуальний сигнал. Визначається процентне співвідношення поточного пульсу до максимального. Є лічильник витрати калорій, кількості кіл (до 50) і менеджер тренувань з одного програмованої зоною. Крім того, входять стандартні функції: секундомір, годинник, дата і підсвічування.
Модель AS 80 Beurer
Пульсометр Beurer AS 80 Beurer забезпечує безперервну реєстрацію фізичної активності. Великий OLED дисплей з технологією органічних світлодіодів відображає чіткі символи і дозволяє бачити дані в темряві. Пристрою не потрібно ручне налаштування для синхронізації базових даних зі смартфоном. Визначає відстань, кількість кроків, вважає витрачені калорії, фіксує тривалість активності, а також досягнення рівня навантаження. Датчик проводить моніторинг сну – фіксує тривалість сну, реєструється рухова активність в цей період. Дані переносяться через Bluetooth. Прилад аналізує динаміку всіх зібраних даних разом з додатком Health Manager. « Розумний будильник » з легкою вібрацією робить пробудження не різким, не порушить сон оточуючих. Пульсометр оснащений великим об'ємом пам'яті - на 30 днів, 7 ночей. Прилад захищений від водяних бризок і ударів.
 
Важливо купувати пристрої тільки в спеціалізованих магазинах, де вам видадуть гарантійний талон. Завдяки цьому, вам завжди нададуть кваліфіковану допомогу з будь-яких питань в сервісних центрах, розташованих у різних містах України.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як вибрати пульсометр для бігу?
Як вибрати пульсометр для бігу?
Завдяки функціональним можливостям пульсометрів, користувач дізнається не тільки частоту серцевих скорочень, а й іншу корисну інформацію про стан організму і свої досягнення.
15.12.2016
Детальніше
Як вибрати пульсометр ?
Як вибрати пульсометр ?
Пульсомірів називають пристрій, що вимірює і відстежує частоту серцевих скорочень ( пульс ) під час тренувань .
22.07.2016
Детальніше
Для чого потрібен пульсометр ?
Для чого потрібен пульсометр ?
Виміряти частоту серцебиття , відстежувати його в реальному часі , записати дані для подальшого використання , допоможе пульсометр .
22.07.2016
Детальніше
ТОП - 3 виробників пульсометрів
ТОП - 3 виробників пульсометрів
Сьогодні на ринку пропонуються пульсометри різних брендів , що відрізняються типом конструкцій , кріпленням датчика і способом передачі інформації . Щоб не загубитися в такому достатку , виділили параметри , за якими склали рейтинг виробників пульсометрів .
25.07.2016
Детальніше
Розгорнути