Коли необхідно застосовувати грудопоперековий корсети і бандажі

Дата публикации: 24.10.2013
Дата обновления: 06.04.2023

На жаль сьогодні понад 80 % населення страждають захворюваннями опорно - рухового апарату , найчастіше це захворювання хребта. Але такі проблеми можна попередити - для цього при перших симптомах , крім основних лікувальних заходів , слід придбати спеціальні фіксуючі вироби . Корсети та бандажі купити в мережі магазинів « Ваше здоров'я» - це означає позбавити себе від постійних болів і дискомфорту , а також допомогти своєму хребту знайти минулу фортецю.

Як вибрати продукт

Грудопоперековий корсети і бандажі слід вибирати з урахуванням ступеня захворювання і специфіки навантаження, що припадає безпосередньо на хребет.

Жорсткий корсет дуже зручний у застосуванні , оскільки має комфортні еластичні застібки , а також є можливість вставити або вийняти ребра жорсткості. Застосування грудопоперекового корсета необхідно в тих випадках , коли потрібно стабілізація грудного відділу і попереково - крижової області після травм , операцій , остеохондрозі , зсувах хребців і міжхребцевих грижах . Однак перш ніж надягати такого роду вироби , обов'язково слід порадитися з фахівцем. Якщо ж ніяких протипоказань немає , тоді правильно підібрати грудопоперековий корсет або бандаж допоможуть консультанти в магазинах « Ваше здоров'я».

Переваги грудопоперековий корсетів і бандажів 

Завдяки продуманій конструкції виробів хребет утримується в правильному , здоровому положенні , що сприяє нормальному кровообігу .

В основному до такого патологічної зміни , як викривлення хребта у грудному, поперековому або шийному відділі , призводять сидячий спосіб життя і погана фізична підготовка . Саме такий виріб , як корсет дозволить зафіксувати хребці в потрібному положенні , не допускаючи їх зміщення і деформації хребта.

Бандажі на грудну клітку чоловічі та жіночі показані в післяопераційний період , при травах , міжреберних невралгіях різного ступеня . Такі вироби допомагають зменшити біль в області травми і дискомфорт при диханні за рахунок того , що ребрах і хребту забезпечується правильне положення і фіксація .

Виробники грудопоперековий бандажів

У мережі магазинів « Ваше здоров'я» купити грудопоперековий корсет або бандаж недорого , але відмінної якості можна таких виробників як: Variteks ( Туреччина ) , Алком ( Україна ) , Orliman ( Іспанія ) , Тривес ( Росія ) . Продукція, представлена в нашому асортименті , користується незмінним попитом завдяки високій ефективності її застосування при лікуванні різних проблем і патологій опорно - рухового апарату хребта. Всі вироби виконані з гіпоалергенних матеріалів , що дає можливість уникнути шкірних подразнень при їх постійному носінні .



Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Біль під правою лопаткою ззаду - причина і лікування
Біль під правою лопаткою ззаду - причина і лікування
Болі під правою лопаткою з боку спини є досить частим симптомом неполадок у роботі внутрішніх органів, розташування яких знаходиться досить далеко від вогнища запалення. Однак, причин, що викликають подібний стан може бути багато. Потрібно навчитися відрізняти дійсно тривожні симптоми від незначних.
07.10.2019
Детальніше
Комплекс вправ при лордозі
Комплекс вправ при лордозі
При появі болю в попереку при ході, бігу, виконанні фізичної роботи, занять спортом, рекомендується відвідати лікаря. За допомогою рентгена він визначить ступінь деформації, наскільки зміщені диски. При важкій формі викривлення призначають комплексне лікування, в яке входять вправи для лікування лордозу, фізіотерапія, медикаментозне лікування.
05.06.2020
Детальніше
Комплекс вправ при кіфозі
Комплекс вправ при кіфозі
Кіфоз характеризується деформацією хребта, коли викривлення більше кута 30 градусів. При нормальному розвитку опорно-рухової системи, в організмі людини є 4 вигину. Вони підтримують амортизацію і забезпечують вільне пересування. У разі, коли ці вигини збільшуються, ставиться діагноз - кіфоз. Причиною може бути травма, фізичні навантаження, супутні хвороби. Вправи при кіфозі грудного відділу покращують кровообіг у хребті, зміцнюють м'язи і скелет.
05.06.2020
Детальніше
Що таке гіперлодоз поперекового відділу хребта
Що таке гіперлодоз поперекового відділу хребта
Неправильна постава, супроводжувана випиранням живота з деформацією і утиском нервових закінчень міжхребцевих дисків, призводить до появи гиперлордоза - викривлення хребта в 3-6 хребці поперекового відділу.
22.12.2017
Детальніше
Розгорнути