Порівняння інгаляторів Omron C20 і C24

Дата публикации: 11.07.2019
Дата обновления: 03.04.2023

Компанія Омрон - давно та незмінно є лідером на ринку медичної техніки, не виняток і компресорні інгалятори. Прийнято вважати, що пристрої даного типу громіздкі та гучні. Однак і тут Omron виявився на висоті, випустивши моделі CompAir NE-C20 і CompAir NE-C24. Це легкі, маленькі і безшумні прилади, які можна взяти в подорож. Щоб дізнатися, який інгалятор краще Омрон 20 або 24, потрібно ознайомитися з їх технічними характеристиками.

Модель

CompAir NE-C20

CompAir NE-C24

Середній розмір частинок MMAD

3 m

3 m

Швидкість розпилення ml / min

0,25 ml / min

0,3 ml / min

Швидкість подачі аерозолю

0,07 ml / min

0,06 ml / min

Респірабельна фракція

70%

70%

Обсяг лікарського розчину

2-10 ml

2-7 ml

Остаточний обсяг

0,7 ml

0,7 ml

Рівень шуму

45 dB

46 dB

Режим роботи

20 хвилин вкл. / 40 хв викл.

20 хвилин вкл. / 40 хв викл.

Розмір

4,3x8,5x11,5

14,2x7,2x9,8

Вага

0,19kg

0,27 kg

 
Порівняння інгалятора Омрон 24 і 20 показує, що за технічними характеристиками вони не мають істотних відмінностей. Різниця - в дизайні. CompAir NE-C20 модель, що поміщається на долоні - це, мабуть, найменший на сьогодні компресорний інгалятор. CompAir NE-C24 пропонується в двох варіантах. Один виконаний у класичному стилі, білого кольору. Другий інгалятор - дитяча модель жовтого кольору Kids із насадками у вигляді звіряток. Завдяки такому оригінальному дизайну, нудну для малюка процедуру можна перетворити на веселу гру. Чим відрізняється інгалятор Омрон 24 від 20-об'ємом ємності для ліків, але вона настільки незначна, тому на цьому не варто акцентувати увагу. Що означає кожна з технічних характеристик інгаляторів, розберемося нижче.

Переваги моделей

На чию користь порівняння інгаляторів Omron C20 і C24 неможливо сказати однозначно, оскільки їх параметри практично ідентичні. Загальні переваги полягають в наступному:
  • Оптимальний середній розмір розпиляючих частинок аерозолю -3 мкм. Такі мікрочастинки ефективні для лікування всіх відділів дихальної системи;
  • Респірабельна фракція- показник лікувальної ефективності приладу, який виражається в процентному змісті мікрочастинок розміром менее5 мкм від їх загального числа в аерозолі;
  • Швидкість розпилення - від цього показника залежить тривалість інгаляції. Зокрема, для розпилення 3 мл лікарського розчину потрібно 10 хв. Швидкість розпилення 0,3 мл / хв відповідає вимогам ЕвростандартаprEN 13544-1;
  • Низький рівень шуму - відмінності інгаляторів Омрон З 24 і С 20 від інших компресорних моделей у практично безшумній роботі. Для порівняння рівень шуму при розмові в середньому 65 Д, тобто 40 Дб дозволить проводити процедуру, не розбудивши дитини;
  • Безперервний час роботи -20 хв цілком достатньо, щоб провести інгаляцію 2 людям, після чого потрібно 40 хв для охолодження компресора. Звичайно є багато моделей з системою охолодження, які необмежений час можуть працювати в безперебійному режимі, але їх частіше використовують для медустанов, дитячих садків та інших закладів, де потрібно проводити процедури потоку людей.
 


Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Все про баскому коні й безпечному лікуванні ингаляторами
Все про баскому коні й безпечному лікуванні ингаляторами
Наприклад, застосування інгалятора підвищить ефективність терапевтичних заходів щодо лікування простудних захворювань і прискорить одужання, так як лікарський препарат буде доставлятися безпосередньо в осередок інфекції, тобто органи дихальних шляхів.
20.12.2017
Детальніше
Безпечне лікування застуди у дорослих і дітей: міф чи реальність?
Безпечне лікування застуди у дорослих і дітей: міф чи реальність?
Найбільш поширеними тепловими процедурами, які значно прискорюють процес одужання, є інгаляції з різними лікарськими препаратами.
18.06.2018
Детальніше
Як починається застуда?
Як починається застуда?
Чим швидше діагностовано захворювання і розпочато лікування, тим менше ймовірність виникнення ускладнень, тому потрібно уважно ставитися до свого здоров'я і не ігнорувати перші ознаки хвороби.
20.01.2020
Детальніше
Розгорнути