Установка дошки Євмінова в будинку

Дата публикации: 26.12.2017
Дата обновления: 31.03.2023
Содержание:
Спеціальний тренажер дошка Євмінова розроблений для кінезотерапії на похилій площині і регенерації хребетного стовпа. Складається профілактор з дерев'яною панелі з рухомими дворівневими рукоятками.

Установка профілактора Євмінова Профилактор Евминова

• Встановлювати агрегат можна під кутом 8- 90 по відношенню до стіни або під негативним кутом до - 25, що залежить від різновиду занять.
• Спеціальне канатне кріплення і еластична площину передбачають амортизацію хребетного стовпа при виконанні вправ.
• Пересувні ручки безперешкодно зміщуються по поверхні і зміцнюються відповідно зросту користувача, забезпечуючи максимальний комфорт.
• Матеріал дошки стійкий до додатка маси на поверхню завдяки добротності панелі складається з високоміцної натуральної сосни, що амортизує під час виконання вправ.
Як кріпити дошку Євмінова
• Попередньо слід вибрати місце для кріплення. Так як дошка кріпитися стаціонарно, слід вибрати стіну з бетону, цегли або дерева.
• виміряти ширину від профілактора вправо і вліво, вона повинна складати по 50см.
• По підлозі поміряти довжину від стіни кріплення дошки вона повинна становити 2м 25см до 2м 50 см, не менше довжини панелі + 5 см.

Як встановити дошку Євмінова

• Збірка дошки здійснюється на один гачок (що йде в комплекті) вмонтований в стіну на 5-10 см вище верхньої точки агрегату під стіною.
• Для просвердлювання отвору потрібно дриль з діаметром свердла 12мм.
• Просвердлити отвір і забити дюбель 10х80мм (що йде в комплектації), за допомогою плоскогубців вкрутити анкерний гак в дюбель, не доходячи до стіни 1см.
• Вийняти з упаковки агрегат випрямляє трос і протягуємо один кінець в гак в стіні, кінець троса з гачком розрахований для зміни кута нахилу профілактора в силових вправах.
• Простежити надійність закріплення гачка гумовим фіксатором.


Коментарі до статті
Добрий день,чи можна у Вас замовити доску додому з установкою
Добрий день! /ua/cat_586.htm Профілактор Євмінова
При кріпленні гачок має бути на 5 см вище ніж сама дошка? Правильно?
Добридень! Складання дошки здійснюється на один гачок (що йде в комплекті) вмонтований у стіну на 5-10 см вище верхньої точки агрегату біля стіни
Здрастуйте, у мене грижа 5 - S 1. Чи можна займатися на дошці якщо болі віддають у сідницю і в ногу?
Добридень. Добридень. Якщо біль інтенсивний, і є інші дискомфортні відчуття (оніміння, мурашки, поколювання), то фіз навантаження без консультації нейрохірурга не рекомендується. Больовий синдром також може купіруватися фармакологічними препаратами або блокадою ураженого нерва. Залежно від розміру грижі, і на які саме тканини і в який бік вона робить компресію, можливі показання до хірургічного втручання. Якщо ж по результатам обстеження немає необхідності додаткової терапії, лише фізіотерапія, тоді рекомендується виконувати вправи до появи больових відчуттів, ніж спровокувати ускладнення. Дякую за звернення.
Під яким кутом,потрібно ставити дітям дошку єфімова
Доброго дня. Все залежить від причини використання та індивідуальних особливостей організму. Потрібен огляд та рекомендація спеціаліста (фізіотерапевта). Дякуємо за звернення.
Здрастуйте! Чи можна займатися на дошці після операції хребетної грижі?
Добридень! Займатися на дошці Євмінова після операції можна, але варто почати з лікувальної фізкультури, і збільшувати фізичні навантаження поступово.
Чи можливе встановлення дошки Євмінова на стіну з газоблоків?
Добридень! Встановлення на стіни із газоблоків не рекомендується. Однак остаточна відповідь залежить від щільності та складу газоблоків.
Для просвердлювання отвору знадобиться дриль з діаметром свердла 12мм. Просвердлити отвір та забити дюбель 10х80мм Майстри логіки. Якщо просвердлити отвір 12 мм і вставити туди дюбель 10 мм, він випаде


Вам також може бути цікаво

Комплекс вправ на дошці Євмінова
Комплекс вправ на дошці Євмінова
Принцип роботи профілактора (дошки) Євмінова - це розтягнення (тракція) хребта під вагою власного тіла, зняття обмежень і декомпресії. Агрегат впливає на весь хребетний стовп, знімаючи перенапруження з м'язів спини, лікує коксартроз, сколіоз, остеохондроз.

22.12.2017
Детальніше
витягування хребта
витягування хребта
Спеціальна методика для витягнення спини на профілакторі Євмінова відновлює функції хребетного стовпа і є однією з ефективних кінезотерапією на похилій площині в світі.
26.12.2017
Детальніше
Розгорнути