Як у професійного майстра: оснащення для манікюру і педикюру

Дата публикации: 30.08.2017
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:
Незважаючи на те, що кількість манікюрних залів і салонів краси постійно збільшується, є багато користувачів, які вважають за краще робити манікюр і педикюр самостійно, не вдаючись до послуг фахівців. Сучасне обладнання для манікюру та педикюру настільки універсально і компактно, що його можна використовувати як в професійних салонах, так і в домашніх умовах. Це значно спрощує процедуру і максимально наближає її до професійної за якістю і швидкості. Щоб допомогти правильно укомплектувати домашній манікюрний салон, в статті розглянуті наступні питання:

види обладнання

пилка для ногтей

Тим, хто вважає за краще проводити манікюр педикюр в домашніх умовах , пропонується наступне спецобладнання:
  • Електричні пилочки для нігтів;
  • Рукавички гелеві зволожуючі для розм'якшення шкіри і її підготовки до обробки;
  • УФ-сушарка для нігтів;
  • Набори для манікюру, педикюру і універсальні з набором різних фрез і пилок;
  • Спеціальні пристрої для видалення грубої шкіри;
  • Ванночки для проведення парафінових процедур з метою пом'якшення шкіри рук, стоп і ліктів;
  • Пристрої для видалення мозолів;
  • Гідромасажні ванни і килимки для ніг

особливості пилок

Електропілкі різних виробників відрізняються дизайном і комплектацією, за принципом дії вони подібні. Корпус може бути різної форми, зручно користуватися електропілкой, яка добре поміщається в долоні. У корпусі розташовані елементи живлення, що забезпечують роботу приладу. Насадок може бути кілька штук, основні з яких:
- Для полірування нігтьової пластини;
- Для підпилювання;
- Для шліфування.
За допомогою різних насадок можна надати нігтю бажану форму (квадратні, овальні, округлі, мигдалеподібні), видалити нерівності нігтьової пластини і відполірувати, підготувавши для покриття лаком. Швидкість обертання може мати кілька режимів.

Прилади для видалення загрубілі шкіри

Натоптиші, загрубілі шкіра п'ят, мозолі - це утворення від довгої ходьби в незручній, тісного взуття, які досить складно видалити, а ігнорувати неможливо, так як крім неестетичного зовнішнього вигляду, вони дуже болючі і заважають при ходьбі.
Спеціальний прилад комплектується декількома насадками з покриттями з наждакового паперу середньої та м'якої ступеня жорсткості.
Прибор для маникюра и педикюра
універсальні набори
Сучасні виробники пропонують різні набори для манікюру та педикюру, які дозволять споживачеві проводити всі процедури за допомогою одного приладу, змінюючи тільки насадки. Принцип роботи і пристрій різних наборів подібні. Пластиковий корпус з елементами живлення, кількість і потужність яких залежать від особливостей моделі і процедур, які будуть проводитися. Фрези бувають з хірургічної нержавіючої сталі з напиленням з сапфірового крихти, з кераміки, зі складних сплавів.
У складі насадки різної форми:
- Для зняття ороговілої шкіри, натоптишів, сухих мозолів з п'ят і поверхні подушечок підошви;
- Фетрова в формі конуса для очищення нігтьової пластини, згладжування і полірування нігтьового краю після першої обробки пилкою;
- Конусовидна насадка для ліквідації утолщенного пласта шкіри і складних мозолів, кутикули;
- Грубозерниста сапфірове дискова насадка для укорочення довжини;
- Мелкозернистая сапфірове дискова насадка для обробки нігтьової пластини і її обпилювання;
- Фреза циліндрична для очищення шкіри пальців ніг від ороговілої шкіри;
- Фреза факеловідная для видалення загрубевших відмерлих нігтьових частинок і шкіри;
- Кругла сапфірова фреза для обробки мозолів
Універсальні манікюрні набори мають покрокову регулювання швидкості. Режим вибирається фахівцем відповідно до обраної насадкою і від очікуваного ефекту. Деякі прилади оснащені функцією автоматичного вимкнення при надмірному натисканні, що запобігає пошкодженню шкіри. Такі апарати рекомендовані для користувачів з діагнозом цукровий діабет. Весь витратний матеріал можна придбати в спеціалізованих магазинах, при цьому обов'язково треба враховувати модель, для якої купуються витратні матеріали. Фрези багаторазового використання стерилізуються в апараті, одноразові насадки на фрези змінюються після кожного користувача.
Сушки для нігтів
УФ-сушіння використовуються для формування пластини нігтя при використанні моделюючого гелю, а також для сушіння звичайного лаку на руках і ногах. Конструкція таких сушок дуже проста - тунель сушки покритий спеціальною світловідбиваючої плівкою. Відбите світло повністю висвітлює нігтьову пластину, забезпечуючи затвердіння матеріалу. Сушки мають функцію самоотключения через певний час, встановлений при включенні, що дозволяє фахівцеві не відволікатися від процедури. Невеликі за розміром сушки можна встановити на будь-якому столі або просто заховати в шафу.
гідромасажні ванни Гидромассажная ванночка
Пристрої, призначені для ефективного масажу підошов ніг з метою поліпшення мікроциркуляції крові, розм'якшення шкіри, що загрубіла, зменшення мозолів і натоптишів і спрощення процедури педикюру.
Види масажів:
  • Точковий масаж, який забезпечується спеціальним голчастим виступам на дні ванни;
  • бульбашковий;
  • Вібраційний масаж забезпечує розслаблення м'язів ступень і голеностопа;
  • Гідромасаж - вібромасаж спільно з бульбашковим;
  • Роликовий масаж;
  • Магнітотерапія, яка забезпечується вбудованими магнітами. Вплив магнітних полів покращує кровообіг, зменшує судинні спазми, сприяє пом'якшенню грубої шкіри.
Ванночки забезпечені різними комплектами насадок для проведення додаткових процедур і очищення стоп від натоптишів і товстого шару шкіри, що загрубіла:
- Щітка;
- Пемза різного ступеня жорсткості;
- Насадка масажна.
Інфрачервоне випромінювання забезпечує додатковий обігрів поверхні стопи і підсилює ефект при масажування стоп. У ванні підтримується постійна температура води, відповідно до заданого режиму. Деякі ванночки забезпечені спеціальними насадками для педикюру та можуть використовуватися як повноцінний підкорений апарат. Існує кілька режимів інтенсивності масажування, що регулюються за допомогою спеціального важеля на верхній панелі. Складні моделі забезпечені рідкокристалічними дисплеями для контролю за режимом роботи, температурою нагрівання води і іншими показниками.
Де купити
У мережі магазинів «Ваше здоров'я» можна вибрати і придбати спеціальні манікюрні, педикюрні і універсальні набори, гідромасажні ванни і інші пристрої для якісних процедур педикюру та манікюру в домашніх умовах або в професійному салоні.
При виборі моделі треба обов'язково врахувати, які процедури будуть виконуватися.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Прилади для манікюру , педикюру та їх застосування
Прилади для манікюру , педикюру та їх застосування
Сьогодні все більшої популярності набувають прилади для манікюру і педикюру , які можна використовувати в домашніх умовах. Такі вироби дозволяють швидко видалити огрубілу шкіру , а також обробити кутикулу і надати форму нігтям . У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити прилади для манікюру і педикюру різних моделей з усілякими насадками.
04.03.2014
Детальніше
Розгорнути