Прилади для манікюру , педикюру та їх застосування

Дата публикации: 04.03.2014
Дата обновления: 01.04.2023
Содержание:
Сьогодні все більшої популярності набувають прилади для манікюру та педикюру , які можна використовувати в домашніх умовах. Такі вироби дозволяють швидко видалити огрубілу шкіру , а також обробити кутикулу і надати форму нігтям . У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити прилади для манікюру і педикюру різних моделей з усілякими насадками. Ці прилади можуть мати різну швидкість обертання - кількість обертів на хвилину. Але слід пам'ятати , якщо ви вирішили придбати виріб професійного рівня , потужне , з великою кількістю оборотів в хвилину , то у поводженні з ним слід бути обережним і мати відповідні навички.
 

Конструкція електричного манікюрного приладу

Електричні прилади для манікюру і педикюру являють собою портативні пристрої для догляду і додання нігтям красивого і доглянутого вигляду . У комплект може входити різне число насадок , тому перед покупкою слід ретельно вивчити склад набору . Часто насадки дублюються , а для багатьох користувачів немає такої необхідності , а значить , і переплачувати немає сенсу. Завдяки електроприлади , манікюр і педикюр буде виглядати більш професійно. Перевагою є і те , що це значно допоможе заощадити кошти , адже тепер вам не доведеться витрачати гроші на відвідування салону.
 

Як користуватися приладом для манікюру і педикюру ?

 
Застосовувати електроприлад досить просто і вже після 2-3 використань ви забудете про те , що колись мали проблеми з доглядом за нігтями. Що важливо - процедура не вимагає попереднього розмочування . А після того , як ви визначитеся зі швидкістю режиму можна починати обробку шкіри навколо нігтів. Потім слід змінити насадку і провести шліфування і полірування нігтів. Потім одягніть нову насадку , обробіть кутикулу і огрубілу шкіру. Можна використовувати щіточки з дрібним або великим абразивом залежно від того , який ступінь обробки потрібно . Якщо на якійсь ділянці шкіри мається ранка , то це місце не слід обробляти. По закінченню процедури можна приступити до покриття лаком нігтьових платин .
 

Кілька порад професіоналів

 
При проведенні процедури не слід докладати багато зусиль , оскільки можна травмувати шкіру ;
Якщо насадками користуються кілька людей , то прилади після кожної процедури слід обробляти спиртовим розчином ;
Починаючи працювати з апаратом , краще вибрати найнижчу швидкість , а потім , набравшись досвіду, можна перейти на прискорені режими .
У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити прилади для манікюру і педикюру таких виробників як Medisana і Beurer ( Німеччина ) , а також Gamma (Англія). А це ті бренди , репутація яких залишається непохитною вже довгі роки і якість продукції ні в кого не викликає сумнівів.
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як у професійного майстра: оснащення для манікюру і педикюру
Як у професійного майстра: оснащення для манікюру і педикюру
Сучасне обладнання для манікюру та педикюру настільки універсально і компактно, що його можна використовувати як в професійних салонах, так і в домашніх умовах. Це значно спрощує процедуру і максимально наближає її до професійної за якістю і швидкості.
30.08.2017
Детальніше
Розгорнути