Як вибрати соляну лампу ?

Дата публикации: 23.08.2016
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:
Зміцнити імунітет, полегшити стан при хронічних і простудних захворюваннях, нормалізувати іонізацію в приміщенні допоможе сольова лампа. Після включення приладу негативні іони нейтралізують позитивні, які виділяються побутовою технікою, якої достатньо в кожному будинку. За рахунок цього, людина відчуває, як організм розслабляється, йде роздратування і організм наповнюється позитивною енергією. Але важливо, щоб даний прилад з категорії домашня медтехніка , був обраний правильно. Для цього спочатку потрібно зрозуміти, як влаштована сольова лампа.

Конструкція сольової лампи

Прилад включає в себе:
- Абажур (плафон), виконаний з кам'яної солі.
  - електролампочки, потужністю 15-25 Ватт;
- Електропровід.
Для опори використовується дерев'яна (пластикова) підставка або пластикові ніжки. Сама лампа являє собою шматок солі, оброблений різними способами з отвором, в яке вставляється лампочка або « плаваюча » свічка. Оскільки основний елемент пристрою – абажур, то від нього залежить вартість. Тут грає роль форма, колір, розмір, якість (відсутність відколів). Але акцент не слід робити на формі, оскільки на ефективність лампи це не впливає. Оскільки сольова лампа використовується для освітлення і лікування, слід зрозуміти, як правильно вибрати якість кристала і колір.

Вибираємо якість кристала солі

Основний елемент природного іонізатора – соляної кристал, значить вибору треба приділити найбільшу увагу. Незалежно від того, це велика лампа-скеля, або невеликий світильник, виконаний у вигляді фігурки звірятка, на виробі не повинне бути відколів, і тим більше глибоких тріщин. В іншому випадку виріб потріскається. Не слід плутати дефекти виробництва з природними тріщинами. Сіль, яка використовується для виробництва – матеріал формувався пластами і неоднорідний, а значить природні тріщини, особливо на великих конструкціях типу « Скала », виготовлених з необроблених сольових кристалів – це нормально.

Як вибрати колір сольового світильника?

Доведено вплив кольору на організм:
• Білий - надає дезінфікуючий, що очищає й лікуючий ефект;
• Помаранчевий - показаний при нервових захворювання, психологічні травми;
• Жовті тони благотворно позначаються на стані внутрішніх органів (печінки, підшлункової, жовчного міхура);
• Червоний - покращує роботу серця, впливає на кровообіг, підсилює біоенергетику;
• Рожевий - приверне любов, зробить людини емоційніше;
• Коричневий - допоможе досягти гармонії.
Солевая лампа обман або реальна користь?
Лікування спелеотерапії використовується не один десяток років. Даний немедикаментозний і аеротерапевтичних метод визнала офіційна медицина. Його використовують для лікування алергій, захворювань бронхо-легеневої системи та, як спосіб зміцнити імунну систему. Фахівці позитивно про неї відгукуються. Часто відвідувати соляні печери у зайнятого, працюючої людини немає часу, тому альтернативою стали сольові лампи. Кошти, виділені нею, негативні іони здатні нейтралізувати позитивно заряджені, до яких відносяться: грибки, бактерії, віруси, тютюновий дим і пил. Тому, говорити, що ефективності від використання лампи немає підстав. Більш того, нейтралізації піддаються навіть негативні електромагнітні випромінювання. Тому навіть невелика сольова лампа в будинку, поставлена на робочому столі або там, де найбільше пилу благотворно вплине на клімат в будинку.
 


Коментарі до статті
Вітаю! Підкажіть, які лампи мають можливість зміни внутрішньої лампочки (нагріваючого елемента)?


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібна соляна лампа ?
Для чого потрібна соляна лампа ?
Лампа соляна - це природний світильник з цільної брили солі , який прогрівається за допомогою електричної лампочки і випускає в навколишнє атмосферу негативно заряджені іони .
23.08.2016
Детальніше
Соляна лампа : протипоказання
Соляна лампа : протипоказання
Протипоказань для використання сольових світильників не виявлено , тому її можна використовувати для дітей і дорослих будь-якого віку .
23.08.2016
Детальніше
П'ять показань для покупки соляної лампи
П'ять показань для покупки соляної лампи
Чарівним чином змінити атмосферу в будинку, надати профілактично-лікувальний ефект для організму, зняти нервову напругу і забезпечити умиротворення допоможуть соляні лампи.
15.12.2016
Детальніше
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Щоб соляна лампа надавала необхідне терапевтичну дію, її треба правильно вибрати.
26.01.2018
Детальніше
Розгорнути