Відсмоктувачі хірургічні та їх застосування

Дата публикации: 24.04.2014
Дата обновления: 06.04.2023

Відсмоктувач хірургічний їх застосування

Хірургічний відсмоктувач призначений для видалення з організму пацієнта рідин , часток тканин , різних газів під час операцій. Крім того він дозволяє витягати секрет з дихальних шляхів , у разі паралічу органів дихання , при відсутності кашльового рефлексу під час наркозу . Однак такий прилад обов'язково повинен бути якісним і надійним , оскільки від цього безпосередньо залежить ефективність лікування. На відсмоктувачі хірургічні ціна залежить від того до якого типу відносяться апарати. Вони бувають електричні , ручні , педальні , дитячі та універсальні .

Де використовують відсмоктувачі хірургічні

Ці апарати є практично у всіх медустановах. Їх застосовують для промивання шлунка , обробки ран , розблокування дихальних шляхів і при гінекологічних операціях. Крім того , що медичні відсмоктувачі можна використовувати в лікарняних умовах , а також застосовувати вдома . Вони мобільні , тому часто їх встановлюють в машинах швидкої допомоги. Прилади прості в експлуатації і при необхідності з ним впорається навіть людина , що не має досвіду роботи з таким обладнанням. Однією з найбільш зручних і компактних моделей є медичний відсмоктувач «Біомед » 7E - А . Його насос безмасляни поршневий вакуумний працює без використання мастильних матеріалів. У приладі є манометр . Перевагою є низький рівень шуму , вакуумна система регулюється залежно від конкретного застосування .

Педальні відсмоктувачі хірургічні

Однією з найпопулярніших моделей цих апаратів є медичний відсмоктувач Біомед 7В . Такий пристрій часто використовують у разі зникнення живлення , у віддалених районах , де є проблеми з електропостачанням і малих сільських лікарнях. Він дуже простий у роботі, має незначну вагу і звичайно основна перевага - це можливість працювати без електроенергії.

Відсмоктувач медичний річний

Для відсмоктування слизу і мокротиння при наданні першої невідкладної допомоги , якщо поруч немає електропостачання рекомендуємо купити відсмоктувач медичний річний Біомед 7В - 1 . Також як і його педальний аналог апарат часто використовують в глухих районах , а також в машинах швидкої допомоги. Його перевагою є невисока ціна і простота експлуатації.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Сухий душ для військових, що це?
Зі статті ви дізнаєтесь, що таке сухий душ і як його можуть використовувати військові в польових умовах.
05.02.2024
Детальніше
Рейтинг найкращих бандажів для вагітних 2023
Зі статті ви дізнаєтеся про те, які існують види бандажів для вагітних, які критерії їх вибору і які фірми їх виробляють, а також ознайомитесь з рейтингом ТОП луїх бандажів для вагітних (за версією наших експертів та передплатників)
12.04.2024
Детальніше
Розгорнути