Гастродуоденоскоп МДЛ-У-Г-23 (9,5) Ломо

Гастроскоп – прилад, який не підводить

Гастродуоденоскоп МДЛ-У-Г-23 – прилад з широким набором функцій і можливостей. Цей інструмент необхідний при діагностиці та лікуванні захворювань верхнього відділу шлунково-кишкового тракту.

Переваги застосування апарату

Апарат зручний своєю універсальністю – його можна використовувати автономно, вивчаючи зображення в реальному часі. Також доступна інтеграція в систему виводу і запису зображень.

Обстеження з можливістю запису більш інформативно, так як дає можливість вивчити результати обстеження декількох лікарів, при необхідності проведення консиліуму. Гастроскоп застосовують при дослідженні травного тракту, вивченні стану слизової шлунка, взяття матеріалу для аналізів.

Технічні особливості

  • Довжина робочої частини 1035 мм і діаметр 9,5 мм підходять для проведення ендоскопічних досліджень дорослим і дітям від 12 років.
  • Робоча частина має гарну гнучкість. Кут вигину дистального кінця-до 210, вниз 90, вправо-вліво – 105.
  • Фокусна відстань – від 3 мм.

Ці параметри дозволяють провести інформативні дослідження і успішно діагностувати багато захворювань. Лікувальна терапія може включати в себе точкове введення медикаментозних засобів і застосування методів ендохірургічних втручань. Для цього передбачено інструментальний канал діаметром 2,8 мм

Цей прилад вимагає дбайливого ставлення, навіть невелике механічний вплив на лінзу може викликати тріщину, розгерметизацію і зробить його непридатним до використання. Тому, якщо потрібно покласти інструмент на тверду поверхню, необхідно бути гранично обережним.


Гастродуоденоскоп невибагливий в обробці його очищають дезінфектантами і обробляють в автоматизованих мийних машинах.

Вирішивши купити гастродуоденоскоп в Києві, завітайте в наші магазини. Ви зможете перевірити експлуатаційні характеристики і зрозуміти, наскільки інструмент вам підходить. Купуйте гастродуоденоскоп за вигідною ціною. Ми підберемо варіант, відповідний вашому бюджету, і надамо зручні способи оплати.