Доппельгерц Б'юті (Doppel herz Beauty) Slim

Doppel herz Beauty Slim – для боротьби із зайвою вагою

Калорійні продукти, відсутність режиму харчування, неправильний спосіб життя і багато інших фактів – причина надмірної ваги. Впоратися з такою проблемою допоможе комплекс Доппельгерц Б'юті Слім. Ознайомившись зі складом, стає ясно, що препарат ефективний – жиросжигающие властивості компонентів клінічно доведені. Важливо розуміти – без відповідної дієти, введення в раціон вітамінів і мікроелементів неможливо досягти бажаного результату. Доппельгерц Б'юті Слім, як і всі Бади – лише додатковий засіб. Прийом препарату і посилення фізичних навантажень, за відгуками користувачів, позбавляють від зайвих кілограмів за короткий термін (1-2 місяці).

Склад і застосування Doppel herz Beauty Slim

Компонентами ліки Доппельгерц Б'юті Слім є:

  • Кон'югований лінолева кислота – чинить антиканцерогенну, антиоксидантну та імуностимулюючу дію, сприяє схудненню і формування сухий м'язової маси;
  • L-карнітин необхідний для обмінних процесів, підвищення імунітету, зниження холестерину, зміцнення серцевого м'яза, поліпшення самопочуття і підвищення витривалості;
  • Екстракт зеленого чаю – для прискорення метаболізму та очищення організму. Помірна доза кофеїну прискорює розщеплення жирів і покращує рухову активність.
  • Хром – знижує апетит, при фізичних навантаженнях швидше спалює калорії.

Купивши для дитини (від 14 років) або дорослого Доппельгерц Б'юті Слім Комплекс, слід застосовувати протягом місяця. Курс повторюють після місячної перерви. Приймати 3 рази в день по 1 капсулі під час їжі не бажано перед сном.