Доппельгерц енерготонік

Енерготонік Доппельгерц – ефективний препарат широкого профілю

Поліпшити обмінні процеси, зміцнити імунітет, налагодити роботу нервової і серцево-судинної систем допоможе Доппельгерц Енерготонік. Його оригінальну рецептуру розробив німецький фармацевт А. Квайссер і з 1919 року вона донині практично не змінювалася. Ефективність терапевтичного застосування лікарських рослин, що входять до складу Енерготоніку, доведено численними дослідженнями. Відгуки про Доппельгерц Енерготонік свідчу, що це якісний, безпечний препарат комплексної дії. Він надає тонізуючу і загальнозміцнюючу дію. В інструкції до Энерготонику Доппельгерц говориться, що застосування рекомендовано при авітамінозах, анемічних станах, нервових перенапруженнях, розумових і фізичних навантаженнях.

Склад Доппельгерц Енерготоніку

Застосування препарату Доппельгерц Енерготоніку надасть наступні ефекти:

  • Глід – зміцнює серцевий м'яз;
  • Хміль, звіробій, меліса, валеріана – нададуть снодійну, седативну дію;
  • Деревій, дудник, апельсин, розмарин і шавлія – покращують роботу шлунково-кишкового тракту;
  • Омела – нормалізує тиск і підвищить імунітет;
  • Гліцерин і холін – поліпшать клітинний метаболізм;
  • Рутин – зміцнить стінки судин;
  • Вітаміни групи В – вплинуть на метаболізм амінокислот, вуглеводів;
  • Залізо – попередить анемію;
  • Марганець – поліпшить м'язові рефлекси, пам'ять, усуне дратівливість, також він бере участь в утворенні головного гормону щитовидної залози – тироксину;
  • Мідь – поліпшить стан кісткової, сполучної тканини та епітелію, бере участь в кровотворенні.

Чим корисний Доппельгерц Енерготонік?

Як говорить інструкція до Доппельгерц Енерготонік, препарат включає в себе 28 компонентів: лікарські трави, мінеральні речовини і вітаміни. Вони необхідні при вегетативних розладах – підвищеної збудливості, занепокоєння й безсоння. Компоненти Доппельгерц Енерготонік важливі для профілактики серцево-судинної системи. Це особливо актуально для людей після 60 років - за статистикою ішемічні хвороби серця найбільш часта причина смертей у цьому віці. Застосування препарату Доппельгерц Енерготонік ефективно в якості підтримуючої терапії соматичної і фізіологічної дисфункції, уповільнює погіршення здоров'я, пов'язане зі старінням організму. Це підтверджують і відгуки про препарат Доппельгерц Енерготонік. При цьому його ціна нижча, ніж на багато синтетичні засоби (кардіологічні та седативні).

Інструкція до Доппельгерц Енерготонік – правила застосування препарату

Препарат Доппельгерц Енерготонік випускається у флаконах по 250-1000 мл Розчин застосовують у нерозведеному вигляді. Щоб отримати максимальний ефект, препарат п'ють після прийому їжі. Дорослим і дітям старше 12 років призначають Доппельгерц Енерготонік 3-4 рази в день за 15-20 мл (1 столова ложка). Курс лікування - 3 місяці, можна повторити через 2-3 тижні. Комбінація лікарських рослин для підтримки серця, надають седативну дію і мікроелементів важливих для кровообігу і нервової системи підтримають організм у відновний період. Ціна на Доппельгерц Енерготонік 270 грн. за 1000 мл. Купити Доппельгерц Енерготонік можна в інтернет-магазині. Доставка препарату по Україні протягом 3 днів.