Огляд деяких виробників колясок

Дата публикации: 13.03.2013
Дата обновления: 03.04.2023

Огляд деяких виробників колясок представлених в мережі магазинів "Ваше Здоров'я" , розглянемо більш детально кілька з них:

1. Фірма OSD ORTHOSANIT DIFFUSION S.P.A. Компанія була заснована в грудні 1995 і до цих пір активно розвивається у сфері реабілітації в Італії і по всьому світу. OSD швидко стала провідною національною компанією завдяки постійному пошуку інноваційних рішень і високій якості продукції в період швидко мінливих індивідуальних потреб ринку. OSD вдало поєднує якість і оригінальність італійського дизайну з ефективністю і продуктивністю азіатських виробників для досягнення найкращого співвідношення якості та ціни. В результаті, сьогодні технічна та комерційна продукція OSD затребувана в усьому світі. У нас Ви можете знайти багато моделей марки OSD інвалідних колясок « З електроприводом », «Для дому та вулиці», « Активних » . Амплітуда цін даних моделей варіюється від 1980 грн - до 32000 грн. Ціна залежить від функцій і матеріалів виготовлення. Продукція компанії вироблятися в Азії.
2. В асортименті мережі магазинів Ви також можете знайти коляски марки Invacare - провідного в світі виробника і дистриб'ютора інвалідних колясок . Сьогодні, Invacare є світовим лідером в індустрії медичних товарів домашнього призначення. Компанія здійснює свою діяльність в більш ніж вісімдесяти країнах світу і має найбільшу дистриб'юторську мережу в галузі реабілітації, медико-санітарної допомоги на дому та техніці забезпечення мобільності. Компанія була заснована в 1885 році і є виробником широкого спектру інноваційних продуктів медичного призначення. В якості і функціональності інвалідних колясок даної марки, Ви можете переконатися, відвідавши мережу наших магазинів.

3. У нашому магазині представлені моделі інвалідних колясок марки Мeyra - провідного європейського концерну в області виробництва інвалідних крісел-колясок та засобів реабілітації для інвалідів, загальновизнаного лідера в області високих технологій у виробництві крісел-колясок та засобів реабілітації для інвалідів. Коляски цієї торгової марки-виробника - це надійні в усіх відношеннях коляски, а також вдале співвідношення ціни і якості. Тут Ви зможете підібрати коляски - активні , для будинку і вулиці, електроколяски цього бренду за цінами від 2100 грн - до 31000 грн. Кожен зможе купити коляску по своїх бажанням, потребам і можливостям.
4. Заслуговують довіри і інвалідні коляски компанії Otto Bock, яка використовує інноваційні технології, чудове обслуговування та освіту світового класу для того, щоб допомогти людям з фізичними проблемами рухливості. Заснована в 1919 році в Німеччині, Otto Bock відкрила свої двері в США в 1958 році і в Канаді - в 1978. В даний час в третьому поколінні, як приватна компанія, Otto Bock пропонує продукцію і послуги для допомоги людям в збільшенні й збереженні їх фізичної незалежності. У мережі магазинів «Ваше здоров'я», Ви самі можете переконатися в ідеальної репутації німецької якості, пропонованого компанією Otto Bock.
 
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Рейтинг найкращих інвалідних візків для дому та вулиці 2024
Зі статті ви дізнаєтеся про те, яка існує класифікація інвалідних візків, які фірми їх виробляють, а також познайомитеся з реітингом найкращих інвалідних візків.
17.04.2024
Детальніше
Розгорнути