Де можна купити пульсоксиметр?

Дата публикации: 27.10.2020
Дата обновления: 01.04.2023
Содержание:
У наш час багато хто вже знає, що існує зручний, ефективний і цілком доступний прилад, що вимірює в крові користувача відсотковий вміст кисню. Але далеко не все в курсі, де можна купити пульсоксиметри якісний і надійний, і навіщо він потрібен майже кожному, особливо зараз.
У цій статті ви дізнаєтесь:
  1. Коротко про призначення та користь пристрою
  2. Навіщо потрібен пульсоксиметр?
  3. Де продається пульсоксиметр?

Коротко про призначення та користь пристрою

Багато людей вважають, що пульсоксиметри - це обладнання професійне і специфічне. Що потрібні вони виключно у медичних закладах, або для тяжко хворих пацієнтів. І навряд чи запитують себе «де в Києві купити пульсоксиметр?», або в іншому місті нашої країни. А дарма, адже такий прилад може врятувати кожному здоров'я, і навіть життя.
Пристрій служить, щоб виявляти патологічні та небезпечні процеси в організмі. Такі, що неможливо діагностувати без обладнання. Кисень у крові необхідний, потрібен він буквально кожному органу, сам організм його виробляє. І небезпечно занижений % кисню можна визначити якраз із застосуванням пульсоксиметра. Цей пристрій вимірює частоту пульсу, що теж важливо. Саме тому питання "Де купити пульсоксиметр на палець?" задають дуже багато людей.

Навіщо потрібен пульсоксиметр?

Прилад потрібен:
  • людям, які перенесли інфаркт чи інсульт;
  • тяжко хворим;
  • хворим на туберкульоз або обструктивну недугу легень;
  • в анестезіології;
  • всім, хто має потребу в оцінці роботи їхньої дихальної системи;
  • людям, яким потрібна інтенсивна терапія;
  • спортсменам під час виконання різноманітних фізичних навантажень;
  • при саркоїдозі.
За наявності найменших відхилень від норми вмісту в крові кисню прилад сигналізує. І це дає можливість швидко вжити заходів – викликати лікаря, зробити медичну процедуру, випити пігулку.
Ціна пульсоксиметра (звичайного, непрофесійного) не висока. І купити його можна в наші дні легко, швидко, без зайвих складнощів. Щоб визначитися з моделлю, важливо наперед зрозуміти, навіщо вам цей прилад. Хто його застосовуватиме, в яких умовах, з якою метою? Чи достатньо вам базових функцій, чи є бажання отримати додаткові?
Де продається пульсоксиметр?
Зараз повсюдно, і це добре! Знайти оптимальну модель може кожен – в інтернет-магазині різноманітних товарів для здоров'я. Для цього буде потрібно лише комп'ютер (або навіть телефон) і кілька хвилин вільного часу. Досвідчені консультанти гарного магазину завжди компетентні у питаннях вибору. Підібрати оптимальну модель можна і у звичайному магазині, що спеціалізується на реалізації медичного обладнання. Прилад для домашнього застосування, якісний та від перевіреного виробника, буде компактним, мобільним, доступним, простим у керуванні. А головне – ефективним, тобто стояти на варті здоров'я свого користувача.
Наприклад, каталог магазину «Мед-магазин» пропонує широкий вибір пульсоксиметрів від відомих і не дуже, але перевірених та надійних брендів: Beurer, Microlife, Medica+, ProZone, Boxym, HEACO, Contec Little Doctor, Armed та інших, не менш популярних та заслуговують на довіру. Доставка робиться в будь-яку точку країни, дуже швидко.
Тепер ви знаєте, де придбати пульсоксиметр, а головне – навіщо потрібен такий прилад будинку, а також у будь-якому іншому місці, кожному, хто бажає залишатися здоровим та чітко контролювати важливі показники свого організму.


Коментарі до статті
Доброго дня, Миколо! Пульсоксиметр - це медичний контрольно-діагностичний прилад, який неінвазивним способом вимірює рівень насичення капілярної крові киснем (сатурації). Пульсоксиметр застосовується за наявності патологій, які може супроводжувати хронічна нестача кисню в крові - гіпоксія.

Для вимірювання тиску Ви можете придбати тонометр /search.htm?q=%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80&c=116, а для вимірювання температури обрати доступний та функціональний термометр /search.htm?q=%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80&c=631 />
Бажаємо здоров'я!
А тиск і температуру міря
є?
Розгорнути