Користь і шкода електричних простирадл

Дата публикации: 28.12.2018
Дата обновления: 31.03.2023
Содержание:

Тепле простирадло здатне швидко зігріти спальне місце ще до того, як як в нього ляжуть. Сучасні електричні простирадла популярні завдяки своїй надійності, простоті у використанні, а найголовніше - комфорту, який вони створюють. Простирадло з підігрівом незамінне вдома, коли на вулиці вже холодно, а опалення ще не включено. Без нього не обійтися на дачі або в відрядженні. Щоб зрозуміти чи є однозначна користь чи шкода від електропростирадла, варто розглянути всі його переваги та можливі недоліки.

Корисні якості простирадла з підігрівом

Крім затишного тепла, електропростирадло має низку терапевтичних якостей. Користь електропростирадла пояснюється сухим, рівномірним теплом, яке, як відомо, сприятливо впливає на організм в цілому, а також використовується для лікування ряду захворювань:

  • Електропростирадло ТРІО 150х80Застуда, викликана переохолодженням.
  • Безсоння.
  • Стрес, перевтома.
  • Нервові розлади.
  • Болі в тілі (в т.ч. головні), викликані м'язовою напругою.
  • Порушення теплообмінних процесів.
  • Різні проблеми з суглобами.

Тепла постіль прискорює процес одужання ослаблених людей після перенесеної важкої хвороби або операції. Помічено, що діти грудного віку відчувають себе спокійно і швидше засинають, якщо їх ліжечко попередньо прогріти.

Електропростирадло - доводи проти

Шкода від електричних простирадл може бути тільки в тому випадку, якщо придбати не якісний виріб або порушувати прості правила експлуатації:

  • На простирадло не можна лягати у вологому одязі або з мокрим волоссям.
  • Внутрішній механізм може пошкодитися, якщо простирадло згинати, скручувати, залишати поверх важкі або гострі предмети.
  • Якщо в простирадлі з підігрівом не передбачений режим автоматичного вимкнення, з ним небезпечно засипати.

На питання «яка шкода здоров'ю від електропростирадла», медики не рекомендують його використовувати при наявності різних пухлин, новоутворень на шкірі. Не бажано користуватися простирадлом з підігрівом людям, у яких є проблеми з венами, а також користувачам кардіостимуляторів. Інваліди з обмеженими фізичними можливостями можуть відпочивати на електропростирадлах тільки під наглядом близьких. Також зайвого тепла повинні уникати жінки, у яких є діагноз міоми матки; чоловіки з проблемами простати.



Коментарі до статті
Чи можна спати гіпертонікам на електрогрілці
Добрий день!
Якщо ви маєте артеріальну гіпертензію (підвищений артеріальний тиск), важливо обговорити можливість використання електрогрілки з вашим лікарем або кардіологом перед тим, як спати на ній. Хоча у багатьох людей електрогрілка може бути безпечним і комфортним способом нагрівання ліжка в холодну погоду, для людей з артеріальною гіпертензією є деякі фактори ризику, які варто врахувати:
Чи можна спати цілу ніч з включеним електропростині? Чи буде від цього шкода для шкіри якщо ніяких хвороб немає
Добрий день! Перед вікористанням вивчайте інструкцію, якщо є функція захисту, то можна. Взагалі це індивідуально.
Чи можна спати чоловікам на електро простині це не буде влияти на імунну систему чоловіка чи буде він мати дітей
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Доброго дня. Немає ризику для репродуктивної системи при використанні електро простині. Якщо у Вас є потреба у постійному використанні даного прибору, наприклад через особливості роботи, ось Вам найкращі пропозиції ціна-якість на даний момент: /item_n8566.htm; /item_n795.htm; /item_n11349.htm; /item_n10483.htm;
Можна спати на електро простирадлі, якщо є грижа в хребті.
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добридень. Наявність грижі в негострому періоді не є протипоказанням для зігрівання проблемної області. Електричні імпульси не впливають безпосередньо на патологію у міжхребцевому диску.
При міжхребцевих грижах ,можна користуватися ел простиньою
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Доброго дня. Залежно в якому періоді. При гострому, коли наявні виражені симптоми (біль, парастезії, порушення чутливості в ділянці тіла, яку іннервують нервові корінці, що можуть бути під дією екструзії) то не варто будь яким способом діяти на місце розташування грижі. Якщо дана патологія не є в даний момент небезпечною, не потребує медикаментозного чи хірургічного лікування, то так, ел простинь не матиме ніякого шкідливого ефекту.
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Що таке електропростирадло і як вибрати
Що таке електропростирадло і як вибрати
З приходом холодів незамінними помічниками стають електричні обігрівачі, що дозволяють швидко і безпечно зігрітися і підняти температуру в приміщенні. Електропростирадла швидко увійшли в побут і завоювали симпатії завдяки унікальній можливості нагріти постіль, а також безпечно підтримувати температуру всю ніч.
27.12.2018
Детальніше
Як прати електропростирадло?
Як прати електропростирадло?
Велика грілка для ліжка під назвою «електричне простирадло» міцно зайняла свою нішу в наших будинках і полюбилася багатьом. Це не дивно, так як вона надійна, практична в експлуатації, компактна, а в деяких випадках просто незамінна. Наприклад, якщо прийшовши з роботи, ви виявили відсутність гарячої води та/або опалення. А попереду важкий робочий день і потрібно добре виспатися. Вмикаємо електричне простирадло і через кілька хвилин вас чекає тепла постіль. Насправді - незамінна річ!
02.03.2020
Детальніше
Як відремонтувати електропростирадло?
Як відремонтувати електропростирадло?
Електропростирадло - незамінний пристрій для обігріву спального місця в холодних приміщеннях. Використовуючи тепле простирадло, можна забезпечити собі спокійний і глибокий сон, незалежно від температури навколишнього середовища і практично в будь-якому місці, де є доступ до електромережі.
02.03.2020
Детальніше
Розгорнути