Плечові бандажі - їх характеристика

Дата публикации: 15.02.2012
Дата обновления: 04.04.2023

Плечові бандажі незамінні після ушкоджень зв'язкового-м'язового апарату, запалення сухожиль і багато чого іншого. У нашому каталозі представлені вироби різних моделей - це і іммобілізуючі, лімітуючі, підтримуючі засоби фіксації. Іммобілізуючі і лімітуючі плечові бандажі зазвичай застосовуються після операцій, субкапітальних переломів, вивихів, пошкодження зв'язок. Підтримуючі засоби фіксації служать для розвантаження суглобів, закріплення верхньої кінцівки і використовуються при ударах, вивихах, часткових ушкодженнях зв'язок, артритах, артрозах і інших подібних захворюваннях.

Фіксатор плеча, ортез плечовий, променевозап'ястний ортез використовують після операцій на плечовому суглобі (переломи шийки плеча), а також при частих вивихах плеча і зап'ястя. Плечовий бандаж використовується при вивихах, розтягненнях, ушкодженнях суглобів та інших травмах плеча. Широко застосовується бандаж на плечовий суглоб не тільки при травмах плеча, але й таких захворюваннях суглобів як артрит, артроз, періартрит, плескіт і інших захворюваннях. Підтримуючий плечовий бандаж надійно фіксує руку і плечовий суглоб і допомагає зняти м'язову напругу і запобігти хворобливі відчуття. Більш надійною фіксацією володіють іммобілізуючі плечові бандажі, при переломах допомагають стабілізувати руку разом з корпусом. Таким чином, при такій надійної фіксації відбувається швидке одужання. Так як носити такий бандаж безперервно потрібно тривалий час, то важливий також комфорт і гіппоаллегенность матеріалів. Бандажі виготовляються виключно з натуральних матеріалів і проходять перевірку на гіпоалергенних.
Косиночной плечовий бандаж застосовується при нескладних травмах плеча, розтягненнях, ударах і вивихах плеча, ліктя або кисті, коли необхідно зберегти рухливість суглоба, але знизити навантаження. Завдяки регулюючим ременям вибирається оптимально комфортне положення.
У нашому інтернет-магазині представлені всі види плечових бандажів, тому вибрати потрібний саме для вас не складе особливих труднощів.
Люди, що ведуть активний спосіб життя, напевно знають, що розтягування м'язів плечового відділу - є дуже поширеною травмою. І якщо ви все-таки таку отримали, то повернутися в робочий стан, як правило, хочеться якнайшвидше. Крім зігріваючих мазей, непосильну допомогу в період реабілітації після такого роду травм надають плечові ортези. Головним чином, травмовані м'язи і зв'язки повинні бути надійно фіксовані і захищені від перевантаження. Домогтися даного ефекту можна тільки використовуючи ортез на плечовий суглоб. Еластичний плечовий ортез, виготовляється із спеціальних матеріалів, які не тільки надійно фіксують суглоб, але і забезпечують зігріваючий ефект.
Дуже часто подібний еластичний ортез на плечовий суглоб рекомендують використовувати спортсменам - тенісистам під час тренувань, щоб уникнути отримання травм і розтягненні м'язів. Але підтримувати м'язи в тонусі потрібно не тільки спортсменам, тому кожна людина може убезпечити себе від перенапруги плечового суглоба.
У мережі магазинів "Ваше здоров'я" Ви зможете придбати будь-який товар за доступними цінами.
 


Коментарі до статті
Доброго дня Наталя! Найчастіше при переломах плечової кістки, рекомендують такі бандажі: /item_n3220.htm Але все дуже індивідуально, і обов'язково потрібно радитися з лікарем.
який вибрати бандаж при переломі шийки правої плечової кістки без усунення
Добридень! Вибір фіксатора залежить від рівня травми плеча. Рекомендуємо звернутися до лікаря, який дасть чіткі рекомендації щодо вибору бандажу виходячи зі стану вашого здоров'я. Також ви можете отримати консультацію у магазинах нашої мережі. Наші торгові точки є у Києві, Броварах, Одесі, Харкові та Львові.
Як можна підібрати та купити фіксатор на плече


Вам також може бути цікаво

Що робити з болем у плечовому суглобі?
Що робити з болем у плечовому суглобі?
Біль у плечі, втім, як і будь-який інша біль, завжди застає зненацька. До нього схильні як літні, так і молоді люди. Через свою складну анатомічну будову плечовий суглоб є одним з найбільш уразливих суглобів людини.
07.10.2019
Детальніше
Як правильно носити медичний бандаж?
Як правильно носити медичний бандаж?
Прискорити загоєння післяопераційних швів, підтримати м'язи, кінцівки, знизити навантаження на певні суглоби і області хребта допоможе медичний бандаж.
14.12.2016
Детальніше
Розгорнути