Що таке сауна для обличчя?

Дата публикации: 02.03.2014
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:

У всі часи жінки мріяли , щоб їх шкіра була гладкою і чистою - сьогодні це стає реальністю. Одним з кращих засобів по догляду за шкірою є сауна для обличчя. З її допомогою можна проводити процедуру , яка очистить , омолодить , зволожить шкіру і поліпшить кровообіг. У мережі магазинів «Ваше здоров'я » можна купити сауни для обличчя від таких відомих європейських брендів , як Medisana і Beurer ( Німеччина ) , а також Gamma (Англія).

Принцип роботи сауни для обличчя

Сауна для обличчя являє собою прилад, що складається з резервуара і маски конусоподібної форми. Перед початком маніпуляції в резервуар , за допомогою мірного стаканчика , заливається вода. Потім включається прилад (кнопка в положення ON ) і вода починає перетворюватися на пару, яка буде виходити через конусоподібну маску.

 

Чим корисна сауна для обличчя?

Завдяки пару , що виходить з приладу , пори на шкірі розкриваються , що дозволяє легко видалити чорні точки і забруднення. Також під дією пари будуть розсмоктуватися сальні пробочки і різні інфільтрати (наслідки запальних вугрів ) . Особливо сауни для обличчя рекомендовані людям, що мають грубу або жирну шкіру з широкими порами і великою кількістю комедонов. Прилад необхідний тим , хто проводить чистку обличчя в домашніх умовах. За рахунок зволожуючого дії сауни покращиться сприйнятливість шкіри до різних поживним речовинам , а також попередить її висихання .

 

Рекомендації щодо застосування сауни для обличчя

 

Процедуру бажано проводити раз на тиждень , найкраще ввечері . Для початку необхідно прибрати волосся назад , зняти з шкіри макіяж і після появи пара опустити обличчя в прозорий конус приладу . Тривалість маніпуляції не повинна становити більше 10 хвилин. Ви зможете самостійно регулювати подачу пари . Після закінчення визначеного часу слід витерти обличчя рушником. Якщо потрібно , необхідно видалити чорні точки . Після цього обличчя протирається лосьйоном. Якщо шкіра жирна можна обполоснути шкіру водою з додаванням лимонного соку , що допоможе звузити пори. Потім , за бажанням , наносяться тонізуючі , очищають і живильні маски , які залишають на 15 хвилин , а потім змиваються і шкіра змащується нічним кремом. І сауна для обличчя може стати в нагоді як інгалятор ..

 

Які препарати можна застосовувати для посилення ефекту сауни ?

 

Щоб надати лікувальний вплив пара , в воду, заливають в резервуар , можна додати 3-4 краплі ароматичних масел. Особливо це корисно для жирної шкіри. Наприклад , масла евкаліпта , сосни , грейпфрута , бергамота володіють прекрасними антибактеріальними і протизапальними властивостями. Також сауну для обличчя цілком можна використовувати як інгалятора. З усього вищесказаного випливає , що застосування сауни для обличчя , однозначно допоможе зберегти свіжість і здоров'я вашої шкіри на довгі роки.



Коментарі до статті
Скільки коштує
Доброго дня, Степане!
Вартість саун на нашому сайті починається від 1569 грн. З повним списком товарів, їх характеристиками та цінами Ви можете ознайомитись за посиланням /cat_285.htm
Розгорнути