Ліктьові бандажі , ортези та налокітники

Дата публикации: 11.09.2009
Дата обновления: 02.04.2023

В результаті травм або розтягнень , Вам може знадобитися засіб , що надійно фіксує суглоб , зменшує больовий синдром. В залежності від травми , у нас Ви можете вибрати ліктьової бандаж , який забезпечує надійну фіксацію сухожиль і м'язів , надає  масажне або тепловий вплив . Різні моделі , & nbsp ; представлені в нашому  каталозі , призначені для певних цілей. 

У нашому каталозі представлені найрізноманітніші види ортопедичних виробів для суглоба . Ми можемо запропонувати ліктьової бандаж з силіконовими вкладишами , або регульований за розміром. & Nbsp ; Для захисту від травм також передбачені спеціальні засоби, що дозволяють знизити навантаження на певні частини рук . Для захисту сухожиль під час занять спортом ми пропонуємо використовувати спеціальний налокотник. Такі кошти забезпечать необхідний захист при інтенсивних агрузках на руки , наприклад , при грі в теніс або гольф . При різних болях в  ; суглобах і м'язах , налокотник допомагає зберігати рухову & nbsp ; активність руки і надає необхідну підтримку. 

Ліктьовий ортез або ортез ліктьового суглоба , фіксатори локтяпріменяют для знерухомлення ліктьового суглоба в післяопераційний і посттравматичний період . Фіксатори ліктя , ліктьовий ортез , ортез ліктьового суглоба забезпечені зручними застібками і виготовлені з екологічного чистого матеріалу. Ліктьовий бандаж це ефективний засіб , що допомагає зафіксувати хворий ліктьовий суглоб і зменшити больовий синдром. Бандаж на ліктьовий суглоб також сприятливо впливає на судини , завдяки ; дихаючому матеріалу підвищується мікроциркуляція судин , виявляється теплової та масажний ефект. Еластичний ліктьової бандаж просто необхідний професійним спортсменам , які відчувають серйозні навантаження на ліктьові суглоби . & Nbsp ; Хоча ці кошти, не имеют ограничений или противопоказаний, при виборі виробу слід проконсультуватися з менеджером нашого магазину. Це дозволить вибрати найбільш підходящий для Ваших цілей налокотник .

Навіть якщо не професійний спортсмен , а наприклад просто баскетболіст - любитель . І під Срем занять спортом почувстовать діскомфрт і напруга в ліктьовому суглобі , то це перша ознака можливих проблем з суглобом і вам просто необхідно купити ліктьової бандаж . Використовуючи його на тренуваннях ви швидко відчуєте ефект.  Наш інтернет - магазин представляє дуже широкий вибір налокітників , необхідних для захисту ліктя від забитих місць , вивихів , розтягнень та інших травм . Активна життєва позиція і заняття спортом & ndash ; це , безумовно , корисно для організму , але не завжди ми здатні розрахувати свої сили і при серйозному навантаженні можемо пошкодити ліктьовий суглоб . Щоб уникнути подібного роду неприємної ситуації ми пропонуємо використовувати під час занять спортомналокотнікі . Бо часом травма ліктьового суглоба вимагає великого часу для реабілітації і не дозволяє в повній мірі насолоджуватися життям і займатися спортом. А завжди простіше попередити травму , заздалегідь & nbsp ; убезпечивши себе , ніж потім довго полсе неї реабілітороваться .  Спортивні налокітники прекрасно підходять для занять такими видами спорту як волейбол , баскетбол , теніс , де йде активне навантаження ліктьового суглоба .  Пропонуємо вам купити налокітники по найкомфортнішим цінами від провідних європейських виробників , вже давно зарекомендували себе на ринку якісних ортопедичних товарів .  Ліктьові ортези є фіксаторами ліктьового суглоба . Використовуються ортези ліктьового суглоба при трамвая , а також їх профілактики , в період реабілітації , післяопераційний період , а також разом фіксуючою бинтовою пов'язки при ушкодженнях зв'язок . Залежно від тяжкості захворювання , а також при необхідно можна регулювати ступінь фіксації вироби . Забезпечуючи рівномірний тиск на ліктьовий суглоб і окололоктевие м'язи ліктьовий ортез покликаний скоротити термін реабілітації після травмування даній області. Чудово підходить для спортсменів , так як ця група людей найбільш часто схильна травмування суглобів і м'язів .  У мережі магазинів & quot ; Ваше здоров'я & quot ; ви зможете купити з доставкою по всій Україні ортези та бандажі різного ступеня фіксації і різної ширини за доступними цінами .



Коментарі до статті
Розгорнути