Як прати електропростирадло?

Дата публикации: 02.03.2020
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:

Як прати електропростирадло?

Велика грілка для ліжка під назвою «електричне простирадло» міцно зайняла свою нішу в наших будинках і полюбилася багатьом. Це не дивно, так як вона надійна, практична в експлуатації, компактна, а в деяких випадках просто незамінна. Наприклад, якщо прийшовши з роботи, ви виявили відсутність гарячої води та/або опалення. А попереду важкий робочий день і потрібно добре виспатися. Вмикаємо електричне простирадло і через кілька хвилин вас чекає тепла постіль. Насправді - незамінна річ!

Тепле електричне простирадло стане в нагоді не тільки вдома. Його можна брати з собою в різні поїздки, чи то відрядження, дача або санаторій. У складеному стані воно не займає багато місця і важить не більше 1 кг. Може обігрівати не тільки ліжко, але й тіло. В електропростирадло можна загорнутися, наче у плед.

Принцип роботи

Нагрівання теплого простирадла відбувається за рахунок нагрівальних елементів, які розташовуються між двома шарами тканини. Вони гнучкі і міцні, і знаходяться у спеціальному чохлі з силікону, який стійкий до постійних перепадів температури при нагріванні і охолодженні. Тканини використовуються сучасні, дихаючі, які не створюють ефект духоти. Може використовуватися як натуральний, так і синтетичний матеріал. До виробу приєднаний знімний або незнімний (це залежить від моделі) шнур, який живиться від мережі. На ньому розташована панель управління з перемикачем режимів нагріву. Їх може бути від 2 до 6. Обов'язково є режим інтенсивного нагріву до максимальних значень, передбачених моделлю за короткий відрізок часу. Також є режим, який підтримує невелику температурою нагріву.

Як прати електропростирадло

Як і будь-яка річ при використанні, особливо інтенсивному, простирадло з обігрівом забруднюється і вимагає догляду. Так що питання, чи потрібно прати електропростирадло, відпадає сам собою. Відповідь очевидна - звичайно, потрібно. Назріває друге питання - чи можна прати електропростирадло? Тут все залежить від моделі обраного виробу.

Якщо простирадло з підігрівом оснащене знімним шнуром живлення, то такий виріб прати можна.

Прання допускається в автоматичній пральній машині, з використанням делікатного режиму без віджиму.Температура води при пранні не повинна перевищувати 30 С. При ручному пранні виробу, його не слід викручувати. Сушити електропростирадло потрібно подалі від нагрівальних приладів і системи опалення. При правильному підході вироби витримують багаторазові прання без шкоди для роботи.

Якщо ж шнур живлення незнімний, - це буває в більш дешевих моделях, - таке простирадло прати не можна. Слід заздалегідь подбати про захист від забруднень. Можна накрити грілку звичайним простирадлом, або використовувати спеціальний чохол, наприклад підодіяльник, який можна зняти і випрати.



Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Користь і шкода електричних простирадл
Користь і шкода електричних простирадл
Електропростирадла стають все більш затребувані споживачами, особливо в холодну пору року. Позитивні властивості тепла від нього відомі кожному власнику не з чуток, а надійність і безпека цих гаджетів доведена роками використання. Але все ж залишається питання, чи може електропростирадло нашкодити здоров'ю?
28.12.2018
Детальніше
Що таке електропростирадло і як вибрати
Що таке електропростирадло і як вибрати
З приходом холодів незамінними помічниками стають електричні обігрівачі, що дозволяють швидко і безпечно зігрітися і підняти температуру в приміщенні. Електропростирадла швидко увійшли в побут і завоювали симпатії завдяки унікальній можливості нагріти постіль, а також безпечно підтримувати температуру всю ніч.
27.12.2018
Детальніше
Як відремонтувати електропростирадло?
Як відремонтувати електропростирадло?
Електропростирадло - незамінний пристрій для обігріву спального місця в холодних приміщеннях. Використовуючи тепле простирадло, можна забезпечити собі спокійний і глибокий сон, незалежно від температури навколишнього середовища і практично в будь-якому місці, де є доступ до електромережі.
02.03.2020
Детальніше
Розгорнути