Як вибрати слуховий апарат

Дата публикации: 07.11.2017
Дата обновления: 02.04.2023
Слухові апарати розроблені з метою поліпшення здатності сприймати звуки людям з порушенням або патологією слуху. Залежно від ступеня глухоти підбираються різні по розташуванню типи і види слухових апаратів - «внутрівушні» і «завушні». Модель апарату, що розташовується усередині вуха, робиться індивідуально по зліпку вуха користувача і компенсує ступінь втрати слуху від легкої до важкої, глибокої. Завушні слухові апарати, як правило, універсальні і можуть заповнювати втрати слуху будь-якого ступеня тяжкості. Лікуючий лікар підкаже, як вибрати слуховий апарат для кожного користувача індивідуально, налаштувати його правильно, підібравши під параметри вушної раковини для максимального поліпшення якості сприйняття звуку. Сучасні виробники пропонують різні інноваційні розробки моделей слухових апаратів всіляких модифікацій.

Види слухових апаратів

Слуховой аппарат

• Внутрішньовушні (ITE).
• Завушні - традиційні (BTE).
• Завушні - відкрите протезування (BTE).
• Телефон в вушному проході (Receiver-In-Canal «RIC»).
Підбір слухового апарату здійснюється індивідуально, залежно від патологій слуху і необхідного ступеня компенсації. Сучасний малогабаритний розмір внутрішньовушного кошти не впливає на якість передачі і може відрізнятися досить високим рівнем входить потужності з цифровою обробкою. Завушній обладнання було розроблене для лінійного посилення звуку, і частіше за все проводиться без використання цифрової обробки звуку. Ціни виробів варіюють в залежності від виробника, ступеня посилення звуку, цифрової системи забезпечення, наявності мікрофона і інших функцій в виробі.
Компетентний фахівець підкаже як правильно підібрати слуховий апарат взявши до уваги всі особливості користувача. Підбір для літньої людини повинен бути більш передбачливий і продуманий. Потрібно враховувати всі особливості організму, вікові зміни, вміння працювати з цифровими системами і ступінь комфортності розташування в слуховому проході.
Придбати слуховий апарат можна на сайті /cat_212.htm, тут представлений широкий вибір продукції різних модифікацій і конфігурацій. На сайті є докладний опис кожного апарату окремо з технічними характеристиками і фотографіями, дозволяючи отримати повну інформацію про продукцію. Вибравши виріб можна зіставити дані про виробника, комплектуючих, склад матеріалу і точні розміри. Онлайн-консультація фахівця допоможе підібрати виріб кожному користувачеві з урахуванням стану здоров'я.


Коментарі до статті
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи можна використовувати апарат при відсутності барабанної перетинки і якщо так то який саме?
Добрий день ! це повинен визначити Ваш лікуючий лікар.
Моїй мамі 83 роки,який аппарат ви порекомендуєте, може є якісь скидки або акції
Добрий день! Ваш лікар визначає яка втрата слуху \ СЛАБКА , СЕРЕДНЯ , ВЕЛИКА\ .
 По втраті слуху ми можемо підібрати слуховий апарат .
/ua/cat_516.htm Слухові апарати
Ношу Унітрон латитюд вже років 6 на одне вухо. Зараз розумію, що треба придбати ще один апарат на інше вухо. Унітрон латитид уже не випускають, хотіла б, напевно, спробувати Сіменс чи щось краще. Я провізор, стою за прилавком в аптеці. Зараз усі носять маски, для мене це жах, чую погано. Які хороші моделі можете запропонувати сьогодні з найкращими параметрами на два вуха? Може їсти акції чи знижки?
Доброго дня, Олено. Рекомендуємо ознайомитися з асортиментом слухових апаратів на нашому сайті, перейшовши на посилання: /search.htm?q=слуховий+апарат.


Вам також може бути цікаво

Відмінність слухового апарату від підсилювача звуку
Відмінність слухового апарату від підсилювача звуку
Втрата слуху може бути наслідком багатьох причин, вона може торкнутися будь-якої людини, незалежно від віку і соціального статусу. У будь-якому випадку, при наявності проблеми зі слухом краще відразу ж звернутися до фахівця якомога раніше.
05.06.2020
Детальніше
Якому слуховому апарату варто віддати перевагу
Якому слуховому апарату варто віддати перевагу
Щоб вирішити проблеми зі слухом, пов'язані з віковими змінами, різними захворюваннями або спадковими особливостями, треба купити слуховий апарат.
18.06.2018
Детальніше
Слухові апарати та їх різновиди
Що таке аудіограма
Що таке аудіограма
Проходження аудіограми - важлива процедура, яка допомагає не тільки своєчасно зафіксувати погіршення слуху, а й визначити варіанти для виправлення проблеми.
12.06.2019
Детальніше
Розгорнути